Over VacaturebankNU

WELKOM OP VACATUREBANKNU

VacaturebankNU is de vacaturebank met de leukste vacatures van Nederland. De online plek waar werkgevers en werknemers elkaar ontmoeten en waar de beste match gevonden wordt. VacaturebankNu maakt het voor de werkgever en de werknemer zo gemakkelijk mogelijk om snel tot goed resultaat te komen. U vind op ons platform de beste tools en gemakkelijke hulpmiddelen om zo snel mogelijk aan een leuke nieuwe baan, of een talentvolle nieuwe collega te komen!

Werkzoekenden
VacaturebankNu is voorzien van de nieuwste tools en ontwikkelingen op het gebied van E-recruitment. Het gebruiksgemak van deze vacaturebank is geoptimaliseerd voor de zowel werkgever als de werkzoeker. Een krachtige en gebruiksvriendelijke vacaturebank voor werkend Nederland!

Werkgevers
VacaturebankNu is de nieuwe en snel groeiende vacaturebank in Nederland. Sinds onze oprichting in Januari 2017 hebben wij in enkele weken al 200 plus vacatures mogen plaatsen voor meer dan 23 top werkgevers. Onze site wordt dagelijks bezocht door tientallen tot honderden kandidaten en onze CV database groeit hierdoor dagelijks. Het resultaat voor u als werkgever is dat u alleen actuele werkzoekers vind op VacaturebankNU talenten die per direct op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast is de dienstverlening van VacaturebankNU scherp geprijsd ten opzichte van de vaak erg dure concurrentie. Wij vinden namelijk dat het werven en selecteren van nieuw talent voor iedere werkgever, groot of klein, toegankelijk moet zijn!