23 vacature(s) bij HAGO

HAGO Den Haag, Nederland
jan 06, 2017
Full & Parttime
Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak en wil jij werken bij het leukste en meest enerverende schoonmaakbedrijf van Nederland? Schrijf je dan snel in via de ‘Sollicitatiebutton’ zodat we jouw gegevens kunnen opnemen in de database van Hago food & industry. Industrieel Foodreiniger (M/V) Waar zijn we naar op zoek? Hago food & industry is altijd op zoek naar vakmensen. Mensen die bewust kiezen voor het vak en die zich willen ontwikkelen. Daar investeren we in. Met aandacht voor de mens en zijn of haar ontwikkeling. Met goede begeleiding en ruimte voor ondernemerschap. Want we vertrouwen op de kwaliteiten van onze mensen. We reiken handvatten aan om te excelleren, de vakman zijn werk te laten doen. Een vakman weet tenslotte als geen ander hoe het beste resultaat te bereiken. Daarin sta je binnen Hago food & industry nooit alleen: plezier en samenwerking zijn bij ons een belangrijke voorwaarde. Met elkaar behalen we de mooiste successen. Schoonmaken bij Hago, Hago Next, Hago Food & Industry en Hago Rail Services is samenwerken, vooruit¬denken en initiatief nemen. Het zijn van een vakman- of een vakvrouw, vanuit passie en bevlogenheid. Alert zijn, hulpvaardig en gastvrij. Zo geven wij glans aan de dag van eindgebruikers, medewerkers en bezoekers. Iedere dag staan onze schoonmakers garant voor vakmanschap en service met een glimlach. Wie ben jij? Jij: Bent een vakman of vakvrouw in hart & nieren; Spreekt de Nederlandse taal Bent bereid tot het volgen van een Vakopleiding Food Hebt ervaring in het werken in de industriële schoonmaakbranche en/of voedingsmiddelenindustrie Kennis van voedselveiligheid Bent in het bezit van fiets of auto Wat we bieden: Hago food & industry biedt je betaling per 4 weken volgens de CAO voor de schoonmaak en glazenwasserij. Aandacht voor de medewerker en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wie we zijn: Hago food & industry is als business unit van Hago dedicated ingericht rondom reiniging van industriële omgevingen. Hago food & industry combineert de kracht van een landelijke organisatie en sterke backoffice met 70 jaar specialistische kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en hightech productieomgevingen. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago food & industry continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Kom je bij ons werken? Laat jouw gegevens dan achter via de sollicitatiebutton. Zodra zich een passende vacature voor doet, nemen wij contact met je op!
HAGO Lelystad, Nederland
jan 06, 2017
Full & Parttime
Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak en wil jij werken bij het leukste en meest enerverende schoonmaakbedrijf van Nederland? Schrijf je dan snel in via de ‘Sollicitatiebutton’. Medewerker Schoonmaak Lelystad (M/V) Naar wie zijn we op zoek? Hago is altijd op zoek naar vakmensen. Mensen die bewust kiezen voor het vak en die zich willen ontwikkelen. Daar investeren we in. Met aandacht voor de mens en zijn of haar ontwikkeling. Met goede begeleiding en ruimte voor ondernemerschap. Want we vertrouwen op de kwaliteiten van onze mensen. We reiken handvatten aan om te excelleren, de vakman zijn werk te laten doen. Een vakman weet tenslotte als geen ander hoe het beste resultaat te bereiken. Daarin sta je binnen Hago nooit alleen: plezier en samenwerking zijn bij ons een belangrijke voorwaarde. Met elkaar behalen we de mooiste successen.  Het zijn van een vakman- of een vakvrouw, vanuit passie en bevlogenheid. Alert zijn, hulpvaardig en gastvrij. Zo geven wij glans aan de dag van eindgebruikers, medewerkers en bezoekers. Iedere dag staan onze schoonmakers garant voor vakmanschap en service met een glimlach. Wie ben jij? Jij: Bent gastvrij en een vakman of vakvrouw in hart & nieren; Spreekt de Nederlandse taal Hebt bij voorkeur ervaring in de schoonmaak Hebt ervaring met vloeronderhoud (boenen en schrobben) Bent bereid tot het volgen van een basisopleiding schoonmaak Bent in het bezit van fiets of auto Bent 15 uren per week beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 10.00 uur in de ochtenduren Wat we bieden: Hago biedt je betaling per 4 weken volgens de CAO voor de schoonmaak en glazenwasserij. Aandacht voor de medewerker en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wie we zijn: Hago is één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland met meer dan 4700 medewerkers. Wij werken in alle mogelijke omgevingen, variërend van kantoorgebouwen en scholen tot treinen en bussen en zorgen er zo voor dat tienduizenden mensen iedere dag een schone werkplek hebben. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten.
HAGO Heythuysen, Nederland
jan 06, 2017
Full & Parttime
Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak en wil jij werken bij het leukste en meest enerverende schoonmaakbedrijf van Nederland? Schrijf je dan snel in via de ‘Sollicitatiebutton’. Medewerker Schoonmaak Heythuisen (M/V) Waar zijn we naar op zoek? Hago is altijd op zoek naar vakmensen. Mensen die bewust kiezen voor het vak en die zich willen ontwikkelen. Daar investeren we in. Met aandacht voor de mens en zijn of haar ontwikkeling. Met goede begeleiding en ruimte voor ondernemerschap. Want we vertrouwen op de kwaliteiten van onze mensen. We reiken handvatten aan om te excelleren, de vakman zijn werk te laten doen. Een vakman weet tenslotte als geen ander hoe het beste resultaat te bereiken. Daarin sta je binnen Hago nooit alleen: plezier en samenwerking zijn bij ons een belangrijke voorwaarde. Met elkaar behalen we de mooiste successen.  Het zijn van een vakman- of een vakvrouw, vanuit passie en bevlogenheid. Alert zijn, hulpvaardig en gastvrij. Zo geven wij glans aan de dservice met een glimlach. ag van eindgebruikers, medewerkers en bezoekers. Iedere dag staan onze schoonmakers garant voor vakmanschap en service met een glimlach. Wie ben jij? Jij: Bent gastvrij en een vakman of vakvrouw in hart & nieren; Spreekt de Nederlandse taal Hebt bij voorkeur ervaring in de schoonmaak Bent bereid tot het volgen van een basisopleiding schoonmaak Bent in het bezit van fiets of auto Wat we bieden: Hago biedt je betaling per 4 weken volgens de CAO voor de schoonmaak en glazenwasserij. Aandacht voor de medewerker en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Het betreft een vacature van maandag tot en met vrijdag waarbij de werktijden op maandag, woensdag en vrijdag van 12.00 - 13.15 uur zijn. Wie we zijn: Hago is één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland met meer dan 4700 medewerkers. Wij werken in alle mogelijke omgevingen, variërend van kantoorgebouwen en scholen tot treinen en bussen en zorgen er zo voor dat tienduizenden mensen iedere dag een schone werkplek hebben. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten.
HAGO Noord-Brabant, Nederland
jan 06, 2017
Full & Parttime
Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak en wil jij werken bij het leukste en meest enerverende schoonmaakbedrijf van Nederland? Schrijf je dan snel in via de ‘Sollicitatiebutton’. Medewerker Schoonmaak Den Bosch / Vlijmen (M/V) Waar zijn we naar op zoek? Hago is altijd op zoek naar vakmensen. Mensen die bewust kiezen voor het vak en die zich willen ontwikkelen. Daar investeren we in. Met aandacht voor de mens en zijn of haar ontwikkeling. Met goede begeleiding en ruimte voor ondernemerschap. Want we vertrouwen op de kwaliteiten van onze mensen. We reiken handvatten aan om te excelleren, de vakman zijn werk te laten doen. Een vakman weet tenslotte als geen ander hoe het beste resultaat te bereiken. Daarin sta je binnen Hago nooit alleen: plezier en samenwerking zijn bij ons een belangrijke voorwaarde. Met elkaar behalen we de mooiste successen. Schoonmaken bij Hago, Hago Next, Hago Food & Industry en Hago Rail Services is samenwerken, vooruit¬denken en initiatief nemen. Het zijn van een vakman- of een vakvrouw, vanuit passie en bevlogenheid. Alert zijn, hulpvaardig en gastvrij. Zo geven wij glans aan de dag van eindgebruikers, medewerkers en bezoekers. Iedere dag staan onze schoonmakers garant voor vakmanschap en service met een glimlach. Wie ben jij? Jij : Bent gastvrij en een vakman of vakvrouw in hart & nieren; Spreekt de Nederlandse taal Hebt bij voorkeur ervaring in de schoonmaak Bent bereid tot het volgen van een basisopleiding schoonmaak Bent in het bezit van fiets of auto Wat we bieden: Hago biedt je betaling per 4 weken volgens de CAO voor de schoonmaak en glazenwasserij. Aandacht voor de medewerker en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Het betreft een vacature van maandag tot en met zaterdag waarbij per week 18 uur dagelijks tussen 06.00 - 10.00 uur ingevuld dienen te worden. Wie zijn wij? Hago is één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland met meer dan 4700 medewerkers. Wij werken in alle mogelijke omgevingen, variërend van kantoorgebouwen en scholen tot treinen en fabrieken en zorgen er zo voor dat tienduizenden mensen iedere dag een schone werkplek hebben. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Over Hago Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.
HAGO Valkenswaard, Nederland
jan 06, 2017
Full & Parttime
Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak en wil jij werken bij het leukste en meest enerverende schoonmaakbedrijf van Nederland? Schrijf je dan snel in via de ‘Sollicitatiebutton’. Medewerker Schoonmaak Valkenswaard / Heeze (M/V) Waar zijn we naar op zoek? Hago is altijd op zoek naar vakmensen. Mensen die bewust kiezen voor het vak en die zich willen ontwikkelen. Daar investeren we in. Met aandacht voor de mens en zijn of haar ontwikkeling. Met goede begeleiding en ruimte voor ondernemerschap. Want we vertrouwen op de kwaliteiten van onze mensen. We reiken handvatten aan om te excelleren, de vakman zijn werk te laten doen. Een vakman weet tenslotte als geen ander hoe het beste resultaat te bereiken. Daarin sta je binnen Hago nooit alleen: plezier en samenwerking zijn bij ons een belangrijke voorwaarde. Met elkaar behalen we de mooiste successen. Schoonmaken bij Hago, Hago Next, Hago Food & Industry en Hago Rail Services is samenwerken, vooruit¬denken en initiatief nemen. Het zijn van een vakman- of een vakvrouw, vanuit passie en bevlogenheid. Alert zijn, hulpvaardig en gastvrij. Zo geven wij glans aan de dag van eindgebruikers, medewerkers en bezoekers. Iedere dag staan onze schoonmakers garant voor vakmanschap en service met een glimlach. Wie ben jij? Jij : Bent gastvrij en een vakman of vakvrouw in hart & nieren; Spreekt de Nederlandse taal Hebt bij voorkeur ervaring in de schoonmaak Bent bereid tot het volgen van een basisopleiding schoonmaak Bent in het bezit van fiets of auto Wat we bieden: Hago biedt je betaling per 4 weken volgens de CAO voor de schoonmaak en glazenwasserij. Aandacht voor de medewerker en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Het betreft een vacature van maandag tot en met zaterdag waarbij per week 18 uur dagelijks tussen 06.00 - 10.00 uur ingevuld dienen te worden. Wie zijn wij? Hago is één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland met meer dan 4700 medewerkers. Wij werken in alle mogelijke omgevingen, variërend van kantoorgebouwen en scholen tot treinen en fabrieken en zorgen er zo voor dat tienduizenden mensen iedere dag een schone werkplek hebben. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Over Hago Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten. Kom je bij ons werken? Laat jouw gegevens dan achter via de sollicitatiebutton.
HAGO Sittard, Nederland
jan 06, 2017
Full & Parttime
Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak en wil jij werken bij het leukste en meest enerverende schoonmaakbedrijf van Nederland? Schrijf je dan snel in via de ‘Sollicitatiebutton’. Medewerker Schoonmaak Sittard (M/V) Waar zijn we naar op zoek? Hago is altijd op zoek naar vakmensen. Mensen die bewust kiezen voor het vak en die zich willen ontwikkelen. Daar investeren we in. Met aandacht voor de mens en zijn of haar ontwikkeling. Met goede begeleiding en ruimte voor ondernemerschap. Want we vertrouwen op de kwaliteiten van onze mensen. We reiken handvatten aan om te excelleren, de vakman zijn werk te laten doen. Een vakman weet tenslotte als geen ander hoe het beste resultaat te bereiken. Daarin sta je binnen Hago nooit alleen: plezier en samenwerking zijn bij ons een belangrijke voorwaarde. Met elkaar behalen we de mooiste successen. Schoonmaken bij Hago, Hago Next, Hago Food & Industry en Hago Rail Services is samenwerken, vooruit¬denken en initiatief nemen. Het zijn van een vakman- of een vakvrouw, vanuit passie en bevlogenheid. Alert zijn, hulpvaardig en gastvrij. Zo geven wij glans aan de dag van eindgebruikers, medewerkers en bezoekers. Iedere dag staan onze schoonmakers garant voor vakmanschap en service met een glimlach. Wie ben jij? Jij : Bent gastvrij en een vakman of vakvrouw in hart & nieren; Spreekt de Nederlandse taal Hebt bij voorkeur ervaring in de schoonmaak Bent bereid tot het volgen van een basisopleiding schoonmaak Bent in het bezit van fiets of auto Wat we bieden: Hago biedt je betaling per 4 weken volgens de CAO voor de schoonmaak en glazenwasserij. Aandacht voor de medewerker en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Het betreft een vacature van maandag tot en met vrijdag waarbij per week 12,5 uur dagelijks tussen 06.15 - 08.45 uur ingevuld dienen te worden. Wie zijn wij? Hago is één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland met meer dan 4700 medewerkers. Wij werken in alle mogelijke omgevingen, variërend van kantoorgebouwen en scholen tot treinen en fabrieken en zorgen er zo voor dat tienduizenden mensen iedere dag een schone werkplek hebben. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Over Hago Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten. Kom je bij ons werken? Laat jouw gegevens dan achter via de sollicitatiebutton.
HAGO Noord-Holland, Nederland
jan 06, 2017
Fulltime
Voor Hago Nederland B.V. zijn wij op zoek naar een: Rayonmanager m/v (40 uur per week) Wij zoeken een collega met het talent en de ervaring die in het werkgebied Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Noordoostpolder en Flevoland) diverse processen optimaal weet in te richten. Met je ondernemerschap, overtuigingskracht en samenwerkingsgerichtheid zoek je actief onze opdrachtgevers op en focus je op de inrichting en het naleven van de bedrijfsprocessen om tot een kwalitatief goed resultaat te komen. Je bent bezig met het optimaal inrichten van de operationele organisatie, het signaleren van kansen en commerciële mogelijkheden, managen van klanttevredenheid en beheersen van een financieel budget zijn de taken waar je dagelijks mee bezig bent. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de schoonmaakactiviteiten binnen je rayon. Daar komt je ruime leidinggevende ervaring echt van pas en benut je de kans een “winning team” te creëren. Ben jij de geschikte kandidaat? Dan bezit jij de volgende competenties: Resultaatgerichtheid; Commerciële vaardigheden; Leiderschap; Ondernemerschap; Besluitvaardigheid; Flexibel gedrag; Marktgerichtheid; Stressbestendigheid; Organisatiesensitiviteit; Sterk analytisch vermogen en een drive tot perfectie; Verbindingskracht en teambuildingsvaardigheden; Sterke communicatieve vaardigheden in woord en schrift.   Naast deze competenties beschik jij over HBO werk- denkniveau met minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring en aantoonbare ervaring in leidinggevende en commerciële functies, bij voorkeur binnen de facilitaire branche. Je bent woonachtig in de regio.  Wie zijn wij? Hago is één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland met meer dan 4700 medewerkers. Wij werken in alle mogelijke omgevingen, variërend van kantoorgebouwen en scholen tot treinen en bussen en zorgen er zo voor dat tienduizenden mensen iedere dag een schone werkplek hebben. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten.  Wat we bieden: Een leuke baan in een enthousiast en ambitieus team. Een prettige, boeiende en dynamische werkomgeving waarbij je alle gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Hago geeft je een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.  Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan bliksemsnel door ons te voorzien van een wervende motivatiebrief en jouw CV. We nemen alle reacties tot uiterlijk maandag 16 januari 2017 in behandeling.
HAGO Eindhoven, Nederland
jan 06, 2017
Full & Parttime
Hago Food & industry Hago food & Industry is als business unit van Hago dedicated ingericht rondom reiniging van industriële omgevingen. Hago Food & Industry combineert de kracht van een landelijke organisatie en sterke backoffice met 70 jaar specialistische kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en hightech productieomgevingen. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago food & Industry continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Medewerker algemeen schoonmaakonderhoud m /v , Wat vragen wij: - Een enthousiaste en flexibele werkhouding - Verantwoordelijkheidsgevoel - Beheersing van de Nederlandse taal - In het bezit van eigen vervoer - Werkdagen: maandag t/m vrijdag - Werktijden: tussen 15:00 uur en 21:00 uur Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan bliksemsnel door ons te voorzien van jouw CV. We nemen alle reacties tot uiterlijk woensdag 30 november 2016 in behandeling.
HAGO Zeeland, Nederland
jan 06, 2017
Full & Parttime
Hago Food & industry Hago food & Industry is als business unit van Hago dedicated ingericht rondom reiniging van industriële omgevingen. Hago Food & Industry combineert de kracht van een landelijke organisatie en sterke backoffice met 70 jaar specialistische kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en hightech productieomgevingen. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago food & Industry continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Medewerker algemeen schoonmaakonderhoud m /v , Wat vragen wij: - Een enthousiaste en flexibele werkhouding - Verantwoordelijkheidsgevoel - Beheersing van de Nederlandse taal - In het bezit van eigen vervoer - Werkdagen: maandag t/m vrijdag - Werktijden: tussen 15:00 uur en 21:00 uur Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan bliksemsnel door ons te voorzien van jouw CV. We nemen alle reacties tot uiterlijk woensdag 30 november 2016 in behandeling.
HAGO Arnhem, Nederland
jan 06, 2017
Parttime
Voor Hago Noord & Midden, zijn wij op zoek naar een: Management Assistent (Parttime, 24 uur) Standplaats Arnhem Je bent verantwoordelijk voor het agenda- en e-mailbeheer van de Regio Directeur waarin je zelfstandig actie onderneemt. Je plant en organiseert vergaderingen en activiteiten en stelt presentaties op. Je houdt overzicht over de aandachtsgebieden van de Regio Directeur en weet precies wat gedaan moet worden en wanneer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de agenda van meetings en het beheer van de actiepuntenlijst. Tevens ondersteun je de Regio Directeur en de overige MT leden in de breedste zin van het woord en neem je deel aan het Regio MT. Je bent een vraagbaak voor de in- en externe klant en een klankbord voor de Regio Directeur en overige MT-leden. Je hebt een goed ontwikkelde sociale antenne en weet goed in te schatten hoe je met signalen vanuit de organisatie om moet gaan. Het geeft je plezier en voldoening om anderen net een stapje voor te zijn en je collega’s te verrassen en te ondersteunen. Wat je doet? Agendabeheer (afspraken plannen en bijbehorende prioriteiten bepalen met in- en externe klanten); Correspondentie verzorgen; Zorgdragen voor correcte en heldere (digitale) archivering; Plannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen; Bewaken van acties, afspraken en deadlines voortvloeiende uit vergaderingen; Behandelen van inkomende post en telefoon; Voorbereiden en organiseren van activiteiten en bijeenkomsten (zowel voor relaties als voor medewerkers); Bieden van secretariële en administratieve ondersteuning in de breedste zin van het woord. Wie je bent? Jij: Beschikt over MBO+ werk- en denkniveau Hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie Hebt goede communicatieve vaardigheden Bent in het bezit van een rijbewijs Bent administratief sterk onderlegd en hebt ruime kennis van Word, Excel, PowerPoint en Outlook Bent accuraat en nauwkeurig Bent doortastend en pro-actief Over Hago Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ‘s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten. Wat we bieden: Een leuke baan in een enthousiast en bruisend team. Een boeiende en dynamische werkomgeving, met vrijheid, verantwoordelijkheden en alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Hago geeft je een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Enthousiast over de vacature?
HAGO Zaandam, Nederland
jan 06, 2017
Parttime
Hago Food & industry Hago food & Industry is als business unit van Hago dedicated ingericht rondom reiniging van industriële omgevingen. Hago Food & Industry combineert de kracht van een landelijke organisatie en sterke backoffice met 70 jaar specialistische kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en hightech productieomgevingen. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago food & Industry continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Medewerker algemeen schoonmaakonderhoud m /v , Wat vragen wij: - Een enthousiaste en flexibele werkhouding - Verantwoordelijkheidsgevoel - Beheersing van de Nederlandse taal - In het bezit van eigen vervoer - Werkdagen: op zaterdag (1 keer per week) - Werktijden: tussen 07:00 uur en 13:30 uur (afhankelijk van productie) - Natte reiniging en handmatig schoonmaken van vloeren en wanden van productiemachines. Wat vragen wij: Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan bliksemsnel door ons te voorzien van jouw CV. We nemen alle reacties tot uiterlijk woensdag 30 november 2016 in behandeling.
HAGO Den Haag, Nederland
jan 06, 2017
Stage
Ben jij een zelfstandige en leergierige student en op zoek naar een leerzame stage in de facilitaire dienstverlening? Houd jij van aan- en doorpakken en zoek je daarom naar een stage waarin je volledig mee kunt draaien in ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Facilitair stagiair m/v 38 upw Standplaats Den Haag of Leiden Wat ga je doen? Op een groot object in Leiden of Den Haag ga je met de operationele werkzaamheden meedraaien. Je maakt deel uit van ons team, wat bestaat uit een objectleider, voorwerker(s) en schoonmaakmedewerkers. Je krijgt kennis van alle facetten van de schoonmaak en gaat onze objectleider ondersteunen. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit leidinggeven, kwaliteitsbewaking, instructie van medewerkers en administratieve werkzaamheden. Daarnaast is er ruimte om een project of opdracht uit te voeren. Enorm interessant en leerzaam voor jou als student! De startdatum en duur van de stage is in overleg. Wie je bent? Jij: Bent een 3e jaars HBO Student van de opleiding Facility Management; Bent zelfstandig en zelfredzaam; Hebt een hands on mentaliteit; Beschikt over de persoonskenmerken: leergierig, ambitieus, resultaatgericht en zet graag de puntjes op de i; Bent bij voorkeur woonachtig in Den Haag of Leiden. Wie zijn wij? Hago is een topdriespeler in de markt voor schoonmaakbedrijven in Nederland met meer dan 4700 medewerkers. Wij werken in alle mogelijke omgevingen, variërend van kantoorgebouwen en scholen tot treinen en bussen en zorgen er zo voor dat tienduizenden mensen iedere dag een schone werkplek hebben. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Wat we bieden: Allereerst: een leuke en leerzame stageplek in een dynamische organisatie en dat binnen een prettige en boeiende werkomgeving waarbij je alle gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ook niet onbelangrijk: je verdient een stagevergoeding van € 300,- per maand. Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan bliksemsnel via de sollicitatiebutton. Wij verwelkomen je graag!
HAGO Nijmegen, Nederland
jan 06, 2017
Full & Parttime
Hago Food & industry Hago food & Industry is als business unit van Hago dedicated ingericht rondom reiniging van industriële omgevingen. Hago Food & Industry combineert de kracht van een landelijke organisatie en sterke backoffice met 70 jaar specialistische kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en hightech productieomgevingen. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago food & Industry continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Meewerkend voorman schoonmaakonderhoud I m /v , Wat vragen wij: - Een enthousiaste en flexibele werkhouding - Verantwoordelijkheidsgevoel - Beheersing van de Nederlandse taal - In het bezit van eigen vervoer - VCA verplicht - Leidinggevende capaciteiten. Werkdagen: maandag t/m vrijdag - Werktijden: tussen 07:30 uur en 15:45 uur . Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan bliksemsnel door ons te voorzien van jouw CV. We nemen alle reacties tot uiterlijk dinsdag 24 januari 2017 in behandeling.
HAGO Borculo, Nederland
jan 06, 2017
Parttime
Hago Food & industry Hago food & Industry is als business unit van Hago dedicated ingericht rondom reiniging van industriële omgevingen. Hago Food & Industry combineert de kracht van een landelijke organisatie en sterke backoffice met 70 jaar specialistische kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en hightech productieomgevingen. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago food & Industry continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Medewerker algemeen schoonmaakonderhoud Im /v , Wat vragen wij: - Een enthousiaste en flexibele werkhouding - Verantwoordelijkheidsgevoel - Beheersing van de Nederlandse taal - In het bezit van eigen vervoer - Schoonmaken van productie afdelingen - VCA verplicht. Werkdagen: maandag t/m vrijdag - Werktijden: tussen 7:30 uur en 15:45 uur. Wat vragen wij: Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan bliksemsnel door ons te voorzien van jouw CV. We nemen alle reacties tot uiterlijk dinsdag 24 januari 2017 in behandeling.
HAGO Bergen op Zoom, Nederland
jan 06, 2017
Parttime
Hago Food & industry Hago food & Industry is als business unit van Hago dedicated ingericht rondom reiniging van industriële omgevingen. Hago Food & Industry combineert de kracht van een landelijke organisatie en sterke backoffice met 70 jaar specialistische kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en hightech productieomgevingen. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago food & Industry continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Medewerker algemeen schoonmaakonderhoud m /v , Wat vragen wij: - Een enthousiaste en flexibele werkhouding - Verantwoordelijkheidsgevoel - Beheersing van de Nederlandse taal - In het bezit van eigen vervoer - Schoonmaken van productie afdelingen en apparatuur - Droge en natte reiniging - VCA verplicht. Werkdagen: maandag t/m vrijdag - Werktijden: tussen 08:00 uur en 16:30 uur. Wat vragen wij: Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan bliksemsnel door ons te voorzien van jouw CV. We nemen alle reacties tot uiterlijk dinsdag 24 januari 2017 in behandeling.
HAGO Eindhoven, Nederland
jan 06, 2017
Fulltime
Wij zijn op zoek naar een aimabele en commerciële collega in hart en nieren. Je hebt flair en beschikt over de finesses van het vak, bent een creatief netwerker en maakt er een uitdaging van je voet tussen de deur te krijgen bij prospects, je hebt kennis van de markt en bent bovenal een inspirerende leidinggevende en coach. Klaar voor deze challenge? Solliciteer dan snel, want wij hebben op dit moment een bijzonder uitdagende vacature: Salesmanager Key Accounts (M/V) 40 uur per week, Standplaats Eindhoven Hago bruist van de ambitie en dromen, jij kunt bijdragen aan de realisatie van deze dromen! Bruis jij van salesdrive, enthousiasme en teamspirit, waardoor de ontwikkeling van het team en salesprocessen continu top of mind zijn? Je geeft leiding aan een viertal Key Accountmanagers en rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Directeur. Wat je doet? Jij: Bent primair verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe klanten en omzet, door middel van – zowel inhoudelijk alsook procesmatig- te faciliteren, sturen, ontwikkelen en coachen van de Key Accountmanagers Ontwikkelt- en stuurt actief op Sales funnel en bent eindverantwoordelijk voor de te realiseren teamdoelstelling Geeft leiding, motiveert, coacht en begeleidt medewerkers, zowel inhoudelijk alsook (sales)procesmatig Draagt zorg voor een optimale personele bezetting Stelt een marktbewerkingsplan op en geeft hier uitvoering aan Bent in staat om binnen de context van een complexe aanbesteding de juiste propositie te schetsen, aansluitend op klantbehoeften en verkoopmotieven Rapporteert over omzet, marge, prospects en acties Signaleert marktontwikkelingen, markt- en omzetkansen Doet voorstellen ter verbetering van het functioneren van het team Bouwt continu aan jouw netwerk en relatiebeheer Wie je bent? Jij: Hebt HBO werk & denk niveau Hebt 5-8 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 4 jaar in een leidinggevende commerciële functie Hebt ervaring met soortgelijke (grote) contracten Hebt kennis en ervaring met (EU) aanbestedingstrajecten en bijbehorende wetgeving Hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en communicatieve vaardigheden Bent aantoonbaar commercieel vaardig en succesvol trackrecord Hebt een (pro) actieve houding met betrekking tot het benaderen van prospects, medewerkers en overige stakeholders Bent een ervaren people manager, motivator met leidinggevende vaardigheden Bent een gesprekspartner op directieniveau Over Hago Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ‘s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten. Wat we bieden: Een leuke baan in een enthousiast en bruisend team. Een boeiende en dynamische werkomgeving, met vrijheid, verantwoordelijkheden en alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Hago geeft je een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan snel door ons te voorzien van een wervende motivatiebrief en CV. We nemen alle reacties tot uiterlijk 27 januari 2017 in behandeling.
HAGO Eindhoven, Nederland
jan 06, 2017
Fulltime
Wij zijn op zoek naar een aimabele en commerciële collega in hart en nieren, die door middel van kennis, relaties en marktanalyse commerciële kansen detecteert. Heb jij ervaring met (EU) aanbestedingen en grijp jij  iedere commerciële kans met beide handen aan? Solliciteer dan snel, want wij hebben op dit moment een vacature voor: Key Accountmanager New Business (M/V) 40 uur per week, Standplaats Eindhoven De kwaliteit van onze dienstverlening en klanttevredenheid staat bij Hago voorop, het overbrengen van deze kwaliteit en vakmanschap, begint bij jou! Je bent een creatief netwerker, hebt oog en oor voor de zakelijke doelstelling van jouw prospect, verdiept je in de relevante marktontwikkelingen en biedt de winnende offerte aan. Wat je doet? Jij: Als Key Accountmanager New Business ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van een eigen portefeuille van strategische accounts. Vanuit het corporate marktbewerkingsplan maak jij, in overleg met de Sales Manager, jouw accountplannen. Met een duidelijk doel ga je markten onderzoeken en analyseren om kansrijke prospects te detecteren. Jouw netwerk staat waardoor je snel met beslissers aan tafel zit. Je focus ligt op het sluiten van complexe contracten waaraan een uitgebreid aanbestedingstraject voorafgaat. Je bent een salestalent in hart en nieren maar bovenal ook een betrokken en bevlogen persoonlijkheid die zijn meerwaarde uit in offertes waar de klant zich in herkent en het gevoel heeft dat er goed is geluisterd. Als netwerker zorg je dat je zicht houdt op je omgeving en anticipeert op mogelijke kansen om continuïteit in je succesratio te behouden. Je deelt graag successen en bouwt intern, met je sales- en marketingcollega’s, een goede relatie op waarbij samenwerking tot nog betere prestaties leidt.  Wie je bent? Jij: Hebt HBO werk & denk niveau Hebt 4-6 jaar relevante werkervaring en ervaring met soortgelijke (grote) contracten Hebt kennis en ervaring met (EU) aanbestedingstrajecten en bijbehorende wetgeving; Hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en communicatieve vaardigheden; Bent resultaatgericht en aantoonbaar commercieel vaardig, je beschikt over een succesvol trackrecord Hebt een (pro) actieve houding met betrekking tot het benaderen van prospects, medewerkers en overige stakeholders Over Hago Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ‘s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten. Wat we bieden: Een leuke baan in een enthousiast en bruisend team. Een boeiende en dynamische werkomgeving, met vrijheid, verantwoordelijkheden en alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Hago geeft je een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan snel door ons te voorzien van een wervende motivatiebrief en CV. We nemen alle reacties tot uiterlijk 27 januari 2017 in behandeling.
HAGO Noord-Brabant, Nederland
jan 06, 2017
Fulltime
Wil jij werken bij het meest innovatieve en meest enerverende schoonmaakbedrijf van Nederland? Maar liefst 4.500 mensen doen dit al en precies daarom hebben we jou nodig. Kunnen we op jouw HR kennis en kunde rekenen? Lever jij een continu bijdrage aan de kwaliteit van onze HR dienstverlening? Ben jij in staat onze collega’s te laten excelleren in hun werk? Ben jij resultaatgericht, maar houd je daarbij wel altijd oog voor het proces? Is het leveren van een solide en kwalitatief krachtige HR dienstverlening, op basis van samenwerken en vakmanschap jouw ultieme doel? Dan zijn wij, Hago, op zoek naar jou! Personeelsfunctionaris (M/V) 40 uur, standplaats Eindhoven Wat je doet? Jij: Adviseert gevraagd en ongevraagd het management en de operatie omtrent alle HR aangelegenheden, op basis van HR beleid en wettelijke regels, zodat zij optimaal ondersteund worden met de gewenste en vereiste informatie; Ondersteunt de leidinggevenden bij de werving, selectie en introductie van nieuwe medewerkers, binnen de richtlijnen van het aanname beleid van Hago, om zodoende een voldoende kwantitatief en kwalitatief personeelsbestand te waarborgen; Ondersteunt en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van specifieke taken bij het individuele re-integratietraject, in samenwerking met leidinggevenden en/ of onder regie van de casemanager, met als doel arbeidsongeschikte medewerkers intern of extern weer maximaal in te zetten/ mobiliseren; Bent verantwoordelijk voor dossiervorming en staat operatie bij in het juridisch adviseren gedurende (arbeids)conflicten, gesprekken en exit-trajecten; Adviseert en ondersteunt de organisatie en neemt de lead gedurende arbeidsrechtelijke vraagstukken en/ of ontslagprocedures conform de wettelijke CAO-bepalingen en het HR beleid; Begeleidt en hebt een monitorfunctie bij overnames, opdat cao-afspraken worden nagekomen en een soepele overname bevorderd kan worden. Wie je bent? Jij: Beschikt over een HBO werk- en denkniveau; 2 – 4 jaar relevante werkervaring, waarbij juridische ervaring en ervaring in werving en selectie een pré is; Hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een betrouwbare uitstraling; Blinkt uit in plannen & organiseren, omgaan met deadlines; Vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken en hebt een hands on mentaliteit om ad-hoc vraagstukken vanuit de organisatie op te pakken; Bent een teamspeler en bent resultaat gedreven, waarbij je het belang van de interne klant en de organisatie in ogenschouw houdt; Hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen en daarbij ook de organisatie, staat open voor feedback en geeft gevraagd en ongevraagd feedback aan collega’s binnen de organisatie; Bent accuraat, integer en discreet. Wie zijn wij? Hago is één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland met meer dan 4700 medewerkers. Wij werken in alle mogelijke omgevingen, variërend van kantoorgebouwen en scholen tot treinen en bussen en zorgen er zo voor dat tienduizenden mensen iedere dag een schone werkplek hebben. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Wat we bieden: Een leuke baan in een enthousiast en ambitieus team. Een prettige, boeiende en dynamische werkomgeving waarbij je alle gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Hago geeft je een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan bliksemsnel door ons te voorzien van een wervende motivatiebrief en jouw CV. We nemen alle reacties tot uiterlijk vrijdag 13 januari 2017 in behandeling.
HAGO Limburg, Nederland
jan 06, 2017
Fulltime
Je bent verantwoordelijk voor het agenda- en e-mailbeheer van de Regio Directeur waarin je zelfstandig actie onderneemt. Je plant en organiseert vergaderingen en activiteiten en stelt presentaties op. Je houdt overzicht over de aandachtsgebieden van de Regio Directeur en weet precies wat gedaan moet worden en wanneer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de agenda van meetings en het beheer van de actiepuntenlijst. Tevens ondersteun je de Regio Directeur en de overige MT leden in de breedste zin van het woord en neem je deel aan het Regio MT. Je bent een vraagbaak voor de in- en externe klant en een klankbord voor de Regio Directeur en overige MT-leden. Je hebt een goed ontwikkelde sociale antenne en weet goed in te schatten hoe je met signalen vanuit de organisatie om moet gaan. Het geeft je plezier en voldoening om anderen net een stapje voor te zijn en je collega’s te verrassen en te ondersteunen. Wat je doet? Agendabeheer (afspraken plannen en bijbehorende prioriteiten bepalen met in- en externe klanten); Correspondentie verzorgen; Zorgdragen voor correcte en heldere (digitale) archivering; Plannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen; Bewaken van acties, afspraken en deadlines voortvloeiende uit vergaderingen; Behandelen van inkomende post en telefoon; Voorbereiden en organiseren van activiteiten en bijeenkomsten (zowel voor relaties als voor medewerkers); Bieden van secretariële en administratieve ondersteuning in de breedste zin van het woord. Wie je bent? Jij: Beschikt minimaal over MBO+ werk- en denkniveau Hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie Hebt goede communicatieve vaardigheden Bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de bereidheid om te reizen (vestigingen Heerlen en Eindhoven) Bent administratief sterk onderlegd en hebt ruime kennis van Word, Excel, PowerPoint en Outlook Bent accuraat en nauwkeurig Bent doortastend en pro-actief Over Hago Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ‘s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten. Wat we bieden: Een leuke baan in een enthousiast en bruisend team. Een boeiende en dynamische werkomgeving, met vrijheid, verantwoordelijkheden en alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Hago geeft je een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Enthousiast over de vacature?
HAGO Noord-Brabant, Nederland
jan 06, 2017
Fulltime
Wij zoeken een collega met leidinggevende P&O ervaring. Een doorgewinterde Business Partner P&O die significant bij draagt aan de professionaliseringsslag die gemaakt moet worden. Als lid van het MT van Hago Food & Industry ben je het sociale geweten van de organisatie en verantwoordelijk voor de uitvoering van P&O werkzaamheden binnen de business unit, zodanig dat de gestelde doelstellingen worden behaald. Je maakt de vertaalslag van strategie naar operatie en zorgt voor de ontwikkeling en juiste inzet van P&O-tools. Je stuurt een Personeelsfunctionaris aan en werkt nauw samen met de P&O collega’s binnen de andere Hago bedrijfsonderdelen en de externe Casemanagers. Wat je doet? Jij: Informeert en adviseert in de meest brede zin op P&O gebied en geeft gevraagd en ongevraagd advies; Bent een enthousiaste en faciliterende sparringpartner voor medewerkers en managers; Je confronteert management en medewerkers met hun gedrag en beschikt over de natuurlijke flair om ze op hun verantwoordelijkheden aan te spreken; Neemt verantwoordelijkheid en eigenaarschap ten aanzien van typische P&O-issues waarin jouw mensgerichte en toegankelijke houding goed tot zijn recht komt; Hebt een leidende rol bij de in-, door- en uitstroom waarbij je het correct naleven van de CAO voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf bewaakt. Aandachtsgebieden in deze zijn werving & selectie, overnametrajecten en verzuim; Bent verantwoordelijk voor het begroten, volgen en –indien nodig- bijsturen van P&O budgetten; Bent een inspirerende en coachende leidinggevende; Zorgt voor optimale ontwikkeling van management en medewerkers; Wie je bent? Jij: Beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau; Hebt 4-6 jaar relevante werkervaring, Beschikt over een bedrijfskundig inzicht. Competenties: Initiatief Organisatiesensitiviteit Samenwerken Oordeelsvorming Leidinggeven Vasthoudendheid Voortgangsbewaking Resultaat- & Kwaliteitsgerichtheid Overtuigingskracht Wie zijn wij? Hago is één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland met meer dan 4700 medewerkers. Wij werken in alle mogelijke omgevingen, variërend van kantoorgebouwen en scholen tot treinen en bussen en zorgen er zo voor dat tienduizenden mensen iedere dag een schone werkplek hebben. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten. Wat we bieden: Een leuke baan in een enthousiast en ambitieus team. Een prettige, boeiende en dynamische werkomgeving waarbij je alle gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Hago geeft je een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan bliksemsnel door ons te voorzien van een wervende motivatiebrief en jouw CV.