Bedrijfsprofiel van Albert Heijn

3 vacature(s) bij Albert Heijn

Albert Heijn Baarn, Nederland
jan 05, 2017
Parttime
Wij zijn op zoek naar een representatieve, klantvriendelijke en sterke magazijnmedewerker die flexibel inzetbaar is op onze AH Online Pick Up Point vestigingen in Naarden en Baarn. Ben jij op zoek naar een bijbaan voor in ieder geval vrijdag en zaterdag en ben je daarnaast nog 1 dag flexibel inzetbaar doordeweeks? Het betreft een functie van ongeveer 12-15 uur per week.  Een Albert Heijn Pick Up Point is een locatie waar AH Online klanten hun boodschappen op kunnen halen. Als medewerker van AH Online ben je het visitekaartje van het bedrijf en zorg je voor het correct aanbieden en afrekenen van de juiste order aan de klant binnen de gestelde tijd. Hiernaast ondersteun je bij het laden en lossen van vracht. Salaris Bruto uurloon bij 23 jr. e.o. €10,43,- Wij vragen: - Flexibel inzetbaar over 2 vestigingen - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift - Geen fysieke beperkingen - Woonachtig in directe omgeving  - Stressbestendig, zelfstandig, dienstverlenend en goede communicatieve vaardigheden.  Heb je interesse?
Albert Heijn De Meern, Utrecht, Nederland
jan 05, 2017
Parttime
Albert Heijn Online BEZORGT jou een afwisselende, flexibele en zelfstandige baan in De Meern!! Als bezorger van AH Online werk je zelfstandig, flexibel en met goede arbeidsvoorwaarden. In deze functie bepaal jij het aantal uren dat je werkt met een minimum van 12 uur en een maximum van 32 uur per week. Als bezorger ben jij het gezicht en aanspreekpunt van AH Online en breng jij de boodschappen van Albert Heijn, Etos en Gall&Gall bij de klanten (thuis) tot in de keuken.Het is belangrijk dat jij fysiek zwaar werk kunt verrichten (gem. 800 kg. per rit verdeeld over verschillende kratten). Het start salaris voor 22 jr. e.o. is € 11,36 euro bruto per uur Na 13 gewerkte weken een verhoging naar € 11,90 euro bruto per uur Daarnaast heb je recht op ADV Toeslag, onregelmatigheidtoeslag en reiskostenvergoeding. Er zijn twee-ploegendiensten: Een ochtenddienst van 05:00 tot 15:00 uur en een middag/-avonddienst van 13:00 tot 23:00 uur. De begin en eindtijden zijn flexibel, afhankelijk van de ritten. Gemiddeld werk je 5 á 6 uur per dienst. Jij hebt/bent: Rijervaring in een bestelbus of bakwagen (is een pré) Minimaal 6 maanden beschikbaar Minimaal 1 jaar in het bezit van een Nederlands rijbewijs B Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Min 1.70m ivm. Arbo wetgeving Min. 2 diensten per week beschikbaar (incl. zaterdag) Solliciteren Heb je interesse? Solliciteer dan via deze vacature.
Albert Heijn Leiderdorp, Nederland
jan 05, 2017
Fulltime
Werken bij Albert Heijn Bij Albert Heijn willen we het iedere dag beter doen. Beter voor onze medewerkers, onze klanten en de omgeving waarin we leven. We werken met ruim 110.000 gemotiveerde en hardwerkende medewerkers in meer dan 900 winkels in Nederland, België en Duitsland. Met onze vakkennis, koopmanschap, hulpvaardigheid en betrokkenheid willen we het leven van alledag steeds aangenamer maken. Samen zorgen we ervoor dat Albert Heijn een plek is waar onze klanten en medewerkers graag komen. De baan Als Assistent Supermarktmanager ben je de partner en de vervanger van de supermarktmanager. Je bent medeverantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen in de winkel en je helpt om alles tot in de puntjes te organiseren. Je weet dat sfeer heel belangrijk is voor tevreden klanten en betrokken medewerkers. Voor deze fulltime functie moet je vertrouwd zijn met winkelprocessen. Je hebt een hbo-diploma en de energie en de wil om verder te groeien. Werken in de Winkel Iedere dag doen mensen boodschappen bij Albert Heijn. Voor hen maken we het winkelen gemakkelijk en plezierig. Dat betekent dat er altijd veel te doen is in de winkels. Het brood moet de oven in, de vleeswaren moet worden gesneden en de vakken moeten worden gevuld. We houden de winkel schoon en netjes. Maar we gaan graag een stap verder. Werken bij Albert Heijn levert heel wat op De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Bij Albert Heijn hebben we een goede pensioenregeling, vakantietoeslag en een tegemoetkoming in je reiskosten. Het aantal vakantiedagen en andere vrije dagen is afhankelijk van je leeftijd en functie. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en de plaats waar je werkt – winkel, distributiecentrum, bezorgservice, Pick Up Point of het hoofdkantoor. Maar waar je ook werkt, je salaris kan zich meten met de rest van de markt.Daarnaast kennen we nog een aantal extra voordelen: Korting op je boodschappen bij Albert Heijn; Korting op verzekeringen; Gratis (sport)clinics. De functie wordt aangeboden door een zelfstandig ondernemer. De arbeidsvoorwaarden kunnen afwijken van die van Albert Heijn BV. Interesse? solliciteer direct!