Bedrijfsprofiel van Contact Challenge Center

3 vacature(s) bij Contact Challenge Center

Contact Challenge Center Den Bosch, Nederland
dec 28, 2016
Parttime
Jezelf uitdagen en ontwikkelen zit in je DNA, maar daar blijft het niet bij… Nu is het tijd om die kennis en kunde over te dragen, toe te passen en je pakt graag de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid die daarbij komt kijken. Als Lead Agent bij Contact Challenge Center in Den Bosch krijg je die mogelijkheid! We zijn per direct op zoek naar een Lead Agent die onder meer verantwoordelijk wordt voor het beantwoorden van vragen en het begeleiden van het team & enkele van onze (grote) klanten. Als meewerkend voorman zal je in het begin samen met de andere (Lead) Agents verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de locatie Den Bosch. De database is ‘heilig’ en doormiddel van je administratieve kwaliteiten weet je hier perfect mee om te gaan. Tevens laat je van tijd tot tijd de Agents zien hoe het moet door samen met hen de telefoon in te duiken. De openingstijden zijn van 13.00u tot +- 21.00/22:00u maandag t/m vrijdag. In deze functie zullen de werktijden over het algemeen van 17:00u tot 21:00/22:00u zijn (de tijden wanneer de klant(en) komt bellen). Vanwege de werktijden is deze functie ook goed uit te voeren naast een studie. En in het weekend ben je lekker vrij! Wat mag je verwachten; - Een uitdagende baan binnen een snelgroeiende organisatie - Goede arbeidsvoorwaarden - Informele en gedreven werksfeer - De mogelijkheid om door te groeien - Uitdagende trainingen Wat wij verwachten; - MBO werk- en denkniveau - Aantoonbare ervaring in een Contact Center/ Commerciële omgeving (pré) - Goede beheersing Nederlandse taal - Je bent flexibel inzetbaar, geduldig, commercieel, zelfstandig en een doorzetter Ben jij klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Stuur dan direct je sollicitatie naar ons door!
Contact Challenge Center Tilburg, Nederland
dec 28, 2016
Parttime
Werken bij een Contact Challenge Center is een uitdaging, waarbij geen dag hetzelfde is. De job, Call Agent is goed te combineren met je studie of gezin. Voor onze klant zoeken we een Nederlands of Vlaams sprekende Call Agent die daarbij ook over een uitstekend/vloeiend (moedertaal of tweetalig) Frans vocabulaire beschikt. In deze functie geef je uitvoering aan de projecten van onze opdrachtgevers, in dit geval ga je de klanten van onze Belgische opdrachtgever benaderen voor het beantwoorden van vragen of het bevestigen/binnenhalen van afspraken. Hierbij horen ook enkele administratieve taken, waaronder het invoeren van gegevens in de database van het bedrijf. Functie-eisen Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en zeer goede communicatieve vaardigheden zowel Nederlands/Vlaams als Frans. Werkervaring in de telemarketing of in een callcenter en ervaring met Microsoft Office is een pré. Ook heb je bij voorkeur enige commerciële ervaring opgedaan. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal een duidelijke telefoonstem met goede telefoonkwaliteiten. Kan goed luisteren, zelfstandig, service- en klantgericht. Je bent flexibel inzetbaar en hebt een positieve werkhouding / teamspirit. Wij bieden Een uitdagende functie met veel afwisseling op een informele afdeling binnen een dynamisch bedrijf. Wij beschikken verder over prima arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris. Bijzonderheden Er worden medewerkers gevraagd voor beperkte middagdiensten en bij voorkeur minimaal 2 avonden en of de zaterdag ochtend/middag. Soort dienstverband: Deeltijd Vereiste talen: Vlaams Frans Solliciteer direct!  
Contact Challenge Center Zwolle, Nederland
dec 28, 2016
Parttime
Jezelf uitdagen en ontwikkelen zit in je DNA, maar daar blijft het niet bij… Nu is het tijd om die kennis en kunde over te dragen, toe te passen en je pakt graag de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid die daarbij komt kijken. Als Lead Agent bij Contact Challenge Center in Zwolle krijg je die mogelijkheid! We zijn per direct op zoek naar een Lead Agent die onder meer verantwoordelijk wordt voor het beantwoorden van vragen en het begeleiden van het team en enkele van onze (grote) klanten. Als meewerkend voorman zal je in het begin samen met de andere (Lead) Agents verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de locatie Zwolle. De database is ‘heilig’ en doormiddel van je administratieve kwaliteiten weet je hier perfect mee om te gaan. Tevens laat je van tijd tot tijd de Agents zien hoe het moet door samen met hen de telefoon in te duiken. De openingstijden zijn van 14.00u tot ± 21.00/22:00u maandag t/m donderdag en sporadisch de vrijdag. In deze functie zullen de werktijden over het algemeen van 14:00u tot 21:00/22:00u zijn (de tijden waarop de klanten komen bellen). Vanwege de werktijden is deze functie ook goed uit te voeren naast een studie. En je bent in de weekenden lekker vrij. Wat mag je verwachten; Een uitdagende baan binnen een snelgroeiende organisatie Goede arbeidsvoorwaarden Informele en gedreven werksfeer De mogelijkheid om door te groeien Uitdagende trainingen Wat wij verwachten; MBO werk- en denkniveau Aantoonbare ervaring in een Contact Center/Commerciele omgeving (pré) Goede beheersing Nederlandse taal Je bent flexibel inzetbaar, geduldig, commercieel, zelfstandig en een doorzetter Ben jij klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Stuur dan direct je sollicitatie naar ons.