Bedrijfsprofiel van 2Contact contactcenter

9 vacature(s) bij 2Contact contactcenter

2Contact contactcenter Den Bosch, Nederland
dec 22, 2016
Parttime
Wie zijn wij? 2Contact is een Contact Center in het centrum van Den Bosch. 2Contact is gespecialiseerd in telefonisch verkopen van diensten & producten en daarnaast het werven van donateurs voor verschillende goede doelen. We zijn een jong en vooral dynamisch bedrijf wat veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Daarom is een van onze kernwaardes ‘de medewerker staat centraal’.   Wat ga je doen al Contact Agent? Voordat je shift start check je waar jouw campagne die dag draait, pak je een lekker bakje koffie of thee en neem je daarna plaats aan de belcirkel. Eenmaal plaatsgenomen aan de belcirkel zet je je headset op en ga je je sales binnen halen. Tijdens je shift wordt je door je Contact Manager begeleid. Hij/zij staat klaar voor al je vragen en zal je tevens voorzien van de nodige feedback. Maar voordat je van start gaat volg je verschillende trainingen om de verkooptechnieken te leren. Daarnaast krijg je op je eerste werkdag een producttraining. In deze training leer je alle inns en outs van het product of de dienst die je gaat verkopen. Wat bieden wij? Je eigen tijden bepalen; Werken tussen de 11 en 32 uur per week; Een uitstekend (start)salaris wat je zelf in de hand hebt; Aantrekkelijk beloningssysteem voor extra salaris; Veel doorgroeimogelijkheden, ook op korte termijn; Een ontzettend gezellig bedrijf waar plezier altijd overheerst; Een open en informele cultuur; Masterclasses, gegeven door de prof's uit het vak; Een loterij met elke maand kans op mooie prijzen. Elk kwartaal een feestje ​Kortom; dé ideale flexibele (bij)baan! Sommigen doen dit werk naast hun studie als bijbaan, andere werken parttime en weer anderen maken er hun fulltime carrière van. Hierdoor werk je met veel verschillende collega's samen. Wat zoeken wij? Om een topverkoper te worden is het ontzettend belangrijk dat je goed kan luisteren en door kan vragen. Daarnaast is het van belang dat je een gunfactor kan creëren bij de respondent. Tot slot ben je in staat informatie snel tot je te nemen. Een snelle leerling met een vlotte babbel is dus wel handig! Verder beschik jij over: Uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden; Resultaat- en doelgerichte werkwijze; Het vermogen om snel theorie eigen te kunnen maken Je staat, na het lezen van deze vacature, natuurlijk te springen om te beginnen. Dus solliciteer direct naar de functie van (parttime) telefonisch verkoper in Den Bosch en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!
2Contact contactcenter Den Bosch, Nederland
dec 22, 2016
Parttime
Als energieadviseur bij 2Contact in Den Bosch, ga je zowel de particuliere als de zakelijke markt benaderen  (of je wordt benaderd) voor nieuwe energiecontracten. Na een inwerktraject, ga je direct aan de slag. Dit betekent: headset op, inloggen, script voor je neus en bellen maar! Iedere dag weer een nieuw moment om jezelf te overtreffen. Een echte verkoper wil namelijk de beste zijn, scoren en uiteraard zijn of haar target halen! Wie zoeken wij? Als B2B energieadviseur bij 2Contact in Den Bosch ben je verantwoordelijk voor het telefonisch verkopen (outbound) van energiecontracten. Om dit goed te doen is het belangrijk dat je goed kan luisteren, samenvatten en doorvragen. Ook kan je je goed aanpassen aan de respondent waardoor je al snel een gunfactor creeërt.  Ben/heb jij?: MBO werk- en denkniveau? Zelfverzekerd en durf jij de strijd aan met collega’s? Niet snel uit het veld te slaan en zie je in ieder gesprek een nieuwe kans? Het vermogen om snel materie eigen te kunnen maken? Resultaat- en doelgerichte werkwijze? Uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden? Zie jij het naleven van wet- en regelgeving (Compliance) als middel om je doel te bereiken? Dan zoeken wij JOU! What’s in it for you?: Wat kun je, naast een leuke en afwisselende baan, nog meer van 2Contact als werkgever verwachten?  Een uitstekend startsalaris conform niveau; Een uitgebreid trainingsaanbod + masterclasses; Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar supervisor; Een zelf te bepalen rooster tussen de 12 en 32 uur; Heel veel gezelligheid Elk kwartaal een feestje Tot 25,- extra op je bruto salaris per gemaakte score Dus pak die kans en solliciteer direct!
2Contact contactcenter Haarlem, Nederland
dec 22, 2016
Fulltime
De afdeling Sales & Marketing is verantwoordelijk voor new business voor beide vestigingen. Het team bestaat momenteel uit vijf medewerkers. Om onze ambities te realiseren zijn wij op zoek naar een ervaren Account Manager New Business. Wat ga je doen? Als Account Manager New Business ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten voor 2Contact. Je doet (markt)onderzoek naar prospects en kwalificeert deze. Je organiseert gerichte telefonische campagnes en identificeert beslissers. Het is zaak om hen in gesprek te overtuigen van de meerwaarde van 2Contact. Je inventariseert klantbehoeftes en biedt vanuit het dienstenpakket van 2Contact oplossingen aan. Daarnaast ben je sparringpartner met betrekking tot de sales strategie en ben je betrokken bij aanbestedingen.   Acquisitie doe je bij 2Contact niet alleen. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het maken van afspraken bij prospects, maar daarbij word je ondersteund door collega’s van de binnendienst. Zij maken ook afspraken voor jou. Jouw profiel: Naast een commerciële drive ben je sociaal vaardig en heb je een hoge gunfactor. Je hebt aantoonbare ervaring (min. 5 jaar) als Account Manager New Business en weet kansen te benutten. Voor de functie van Account Manager New Business beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Daarbij: Beschik je over HBO werk-en denkniveau Weet je 2Contact te verkopen door consultative selling Heb je plezier in wat je doet en kun je goed zelfstandig werken Ben je een sterke onderhandelaar Ben je overtuigend en communicatief sterk Ben je een netwerker Ben je 40 uur per week beschikbaar Wat krijg je ervoor terug? Je komt te werken op de afdeling Sales & Marketing met als standplaats Haarlem. Je direct leidinggevende is de Sales & Marketing Manager. Jouw werkzaamheden bieden een grote mate van vrijheid en zeer veel voldoening als er weer een klant is binnen gehaald.  Wij vinden het belangrijk dat je altijd met plezier naar je werk gaat. De mogelijkheid tot zelfontwikkeling, een fantastische sfeer en een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Verder biedt deze baan: Een marktconform salaris Een aantrekkelijke bonusregeling Lease auto Laptop en mobiele telefoon Collectieve ziektekostenverzekering Uitstekende pensioenregeling Klaar voor die nieuwe stap in je sales carrière? Pak m nu! 
2Contact contactcenter Haarlem, Nederland
dec 22, 2016
Full & Parttime
Wanneer je als commercieel medewerker voor XS4ALL gaat werken heb je een uitdagende en afwisselende baan. Je voert outbound telefoongesprekken met bestaande klanten wat ervoor zorgt dat geen enkel gesprek hetzelfde is. Jij bent de specialist op het gebied van Internet, televisie en telefonie. Met jouw kennis weet jij de klant zo goed mogelijk te informeren en te overtuigen van de diensten van XS4ALL. Jouw collega’s zijn divers. Zo werk je samen met verschillende leeftijden, achtergronden en interesses. Door jouw sprankelende persoonlijkheid en sociale en commerciële instelling pas je goed bij 2Contact. Interesse? Wat biedt een baan als callcentermedewerker jou? De mogelijkheid om zelf je werktijden te bepalen (tussen de 11 en 32 uur per week); Een mooie opstap naar een volgende stap in jouw sales carrière; Doorgroeimogelijkheden naar een functie als supervisor; Een startsalaris conform leeftijd met ieder half jaar de mogelijkheid tot een verhoging; Een gezellige werksfeer waar ruimte is voor plezier; Masterclasses gegeven door professionals uit het vak. Wie zoeken wij? Mensen die goed in staat zijn om de juiste inventariserende vragen te stellen en te luisteren naar de wensen van de klant. De koopsignalen die de klant afgeeft pik jij moeiteloos op. Door jouw sociale intelligentie en inlevingsvermogen en is het voor jou een makkie om een analyse te maken van de behoefte van de respondent. Je bent goed in staat om de belangen van beide te combineren en een tevreden respondent achter te laten. Ervaring met telefonische verkoop is handig, maar we geven de voorkeur aan iemand die wil leren wat een commercieel maar klantgericht gesprek inhoudt. Woorden die echt op jou van toepassing zijn: (pro)actief, energiek, alert, snel van stof en enthousiast.   Verder ben jij Beschikbaar om je tussen 9:00 en 21:30 uur minimaal 11 en maximaal 32 uur vast te bijten in deze uitdaging; Sociaal en communicatief sterk; Een koning in het luisteren naar de klant; Resultaat- en doelgericht; Leergierig; Bekend met Internet, televisie en telefonie (geen vereiste wel een pré); Technisch onderlegd (geen vereiste wel een pré).   Het bedrijf 2Contact 2Contact is een klantcontact center met vestigingen in Haarlem en Den Bosch. Onze medewerkers omschrijven 2Contact als een flexibele, maar vooral ook een hele gezellige werkgever. Bij 2Contact is er naast hard en resultaatgericht werken, ontzettend veel ruimte voor plezier! Wij geloven namelijk in tevreden medewerkers en doen er dus alles aan om jou met een lach op je gezicht te laten werken bij ons. Wacht niet langer, solliciteer direct! 
2Contact contactcenter Haarlem, Nederland
dec 22, 2016
Parttime
Als commercieel medewerker voor KPN, ben je dagelijks in contact met klanten van KPN en verkoop en verleng je contracten. Wil jij werken voor de grootste telecomprovider van Nederland en zoek je tevens een baan waarbij je zelf je tijden kunt indelen?  Wat biedt een baan als callcentermedewerker jou? De mogelijkheid om zelf je werktijden te bepalen (tussen de 11 en 32 uur per week); Een mooie opstap naar een volgende stap in jouw sales carrière; Doorgroeimogelijkheden naar een functie als supervisor; Een startsalaris conform leeftijd met ieder half jaar de mogelijkheid tot een verhoging; Een gezellige werksfeer waar ruimte is voor plezier; Masterclasses gegeven door professionals uit het vak.   Wie zoeken wij? Wil je graag leren verkopen en een bijdrage leveren aan het succes van KPN? Dan zoeken wij jou! Ervaring met telefonische verkoop is mooi mee genomen, maar wat we het aller belangrijkst vinden is dat iemand de drive heeft om zichzelf te ontwikkelen en doorzet totdat het gelukt is.  Verkopen kunnen wij je tenslotte prima leren! Woorden die echt op jou van toepassing zijn: (pro)actief, energiek, alert, snel van stof en enthousiast. Verder beschik jij over: MBO werk- en denkniveau; Uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden; Resultaat- en doelgerichte werkwijze; Het vermogen om snel te leren.   Het bedrijf 2Contact 2Contact is een klantcontact center met vestigingen in Haarlem en Den Bosch. Onze medewerkers omschrijven 2Contact als een flexibele, maar vooral ook een hele gezellige werkgever. Bij 2Contact is er naast hard en resultaatgericht werken, ontzettend veel ruimte voor plezier! Wij geloven namelijk in tevreden medewerkers en doen er dus alles aan om jou met een lach op je gezicht te laten werken bij ons.
2Contact contactcenter Haarlem, Nederland
dec 22, 2016
Full & Parttime
Zie jij jezelf als lekker “fresh” en denk je dit over te kunnen brengen op de consument? Dan zoeken wij jou! Als commercieel medewerker voor HelloFresh bij 2Contact, ben jij verantwoordelijk voor het verkopen van HelloFresh boxen aan consumenten door heel Nederland en/of België. HelloFresh levert gezonde recepten inclusief alle verse ingrediënten die voor deze recepten nodig zijn. Zie jij sales als uitdaging en kun je omgaan met bestaande, nieuwe en oude klanten? Wil je tevens werken wanneer jouw dat uitkomt?   Wat biedt een baan als telefonisch verkoper jou? De mogelijkheid om zelf je werktijden te bepalen (tussen de 11 en 32 uur per week); Een mooie opstap naar een volgende stap in jouw sales carrière; Doorgroeimogelijkheden naar een functie als supervisor; Een startsalaris conform leeftijd met ieder half jaar de mogelijkheid tot een verhoging; Iedere zaterdag een borrel en ieder kwartaal een themafeestje; Masterclasses gegeven door professionals uit het vak.   Wie zoeken wij? Mensen die achter het concept van HelloFresh staan en dit goed kunnen overbrengen aan potentiële klanten. Met jouw overtuigingskracht en de drive om jezelf te ontwikkelen, pas jij natuurlijk ook perfect bij 2Contact. Verder ben je sociaal en voel je je thuis in een snelle en salesgerichte wereld waarin plezier natuurlijk niet ontbreekt. Plezier maken is namelijk gezond. En dat is nu precies wat wij als 2Contact en HelloFresh graag stimuleren! Verder beschik jij over: MBO werk- en denkniveau; Uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden; Resultaat- en doelgerichte werkwijze; Het vermogen om snel te leren. Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog! 
2Contact contactcenter Haarlem, Nederland
dec 22, 2016
Full & Parttime
Als Commercieel medewerker voor Sanoma heb je een uitdagende en afwisselende baan. Je voert outbound telefoongesprekken en bent dé specialist op het gebied van de verschillende tijdschriften van Sanoma. We kennen de tijdschriften allemaal wel, denk aan onder andere de Donald Duck, Linda, Autoweek en Libelle. Aan jou de uitdagende taak om deze bladen te gaan verkopen aan tijdschrift lezend Nederland. In de gesprekken heerst altijd een positieve sfeer en je zal de mensen die je aan de lijn hebt voorzien van een tijdschrift dat past bij hun specifieke interesses en behoeftes. Jouw collega’s zijn divers. Zo werk je samen met verschillende leeftijden, achtergronden en interesses, maar al jouw collega's hebben affiniteit met tijdschriften. Door jouw sprankelende persoonlijkheid, sociale en commerciële instelling pas je goed bij 2Contact en de het project Sanoma. Wat biedt een baan als callcentermedewerker jou? De mogelijkheid om zelf je werktijden te bepalen (tussen de 11 en 32 uur per week); Een mooie opstap naar een volgende stap in jouw sales carrière; Doorgroeimogelijkheden naar een functie als supervisor; Een startsalaris conform leeftijd en vaardigheid met ieder half jaar de mogelijkheid tot een verhoging; Een interessante bonusregeling om nóg meer te verdienen; Een gezellige werksfeer waar ruimte is voor plezier; Masterclasses gegeven door professionals uit het vak. Wie zoeken wij? Wil je graag leren verkopen en een bijdrage leveren aan het succes van Sanoma? Dan zoeken wij jou! Ervaring met telefonische verkoop is mooi mee genomen, maar wat we het aller belangrijkst vinden is dat je de drive hebt om jezelf  te ontwikkelen en doorzet totdat het gelukt is. Verkopen kunnen wij je tenslotte prima leren!  Woorden die echt op jou van toepassing zijn: (pro)actief, energiek, alert, snel van stof en enthousiast. Verder beschik jij over: MBO werk- en denkniveau; Uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden; Resultaat- en doelgerichte werkwijze; Het vermogen om snel te leren.  Meer over 2Contact… 2Contact is een klantcontact center met vestigingen in Haarlem en Den Bosch. Onze medewerkers omschrijven 2Contact als een flexibele, maar vooral ook een hele gezellige werkgever. Bij 2Contact is er naast hard en resultaatgericht werken, ontzettend veel ruimte voor plezier! Wij geloven namelijk in tevreden medewerkers en doen er dus alles aan om jou met een lach op je gezicht te laten werken bij ons.
2Contact contactcenter Haarlem, Nederland
dec 22, 2016
Parttime
Als Callcenter Medewerker bij 2Contact in Haarlem bel je met een commercieel doel. Dat betekent dat je mensen iets gaat (proberen te) verkopen. Bij 2Contact is dat erg flexibel en afwisselend, je kan parttime (minimaal 11 uur in de week) of fulltime werken en je mag je eigen tijden bepalen. Je wordt volledig opgeleid tot verkoper en je gaat werken in een informele sfeer, waarbij collega’s vrienden worden! Lijkt je dit interessant? Lees dan snel verder of Callcenter Medewerker, wat doe ik dan precies? Aan jou de afwisselende taak om consumenten of bedrijven zo goed mogelijk te informeren en te overtuigen van de producten en diensten die onze opdrachtgevers te bieden hebben. Na het inwerktraject ben je klaar voor een commercieel gesprek en ga je aan de slag: headset op, inloggen, script voor je neus en bellen maar! Weer een moment om jezelf te overtreffen, de beste score neer te zetten en je target voor de week te halen! Je kan gaan bellen voor onder andere: Vodafone; XS4ALL; KPN; Sanoma; Hello Fresh; Oxxio.  Waarom kiezen voor 2Contact? Hecht jij waarde aan het resultaat, maar vind je plezier minstens net zo belangrijk? Vind je het verder prettig om zelf te bepalen wanneer je werkt? Houd jij van een informele werksfeer waar minstens ieder kwartaal een feestje gegeven wordt? Dan ben je bij 2Contact helemaal aan het juiste adres! Verder moet je natuurlijk voor 2Contact kiezen omdat: Er volop doorgroeimogelijkheden zijn naar de functie van supervisor; Het werken in een callcenter een mooie opstap is naar de volgende stap in jouw sales carrière; Je een startsalaris conform leeftijd en vaardigheid krijgt met ieder half jaar de mogelijkheid tot een verhoging; Je daarbovenop nog een extra bonus kan verdienen; Er masterclasses gegeven worden door professionals uit het vak. Je wordt dus helemaal opgeleid tot telefonisch verkoper! Wie zoeken wij? Ervaring met telefonische verkoop is mooi mee genomen, maar wat we het aller belangrijkst vinden is dat iemand de drive heeft om zichzelf te ontwikkelen en doorzet totdat het gelukt is.  Verkopen kunnen wij je tenslotte prima leren!  Woorden die echt op jou van toepassing zijn: (pro)actief, energiek, alert, snel van stof en enthousiast.  Verder ben / heb jij; Minimaal MBO werk- en denkniveau; Uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden; Een commerciële instelling; Minimaal drie maanden beschikbaar; Het vermogen om snel te leren. 
2Contact contactcenter Haarlem, Nederland
dec 22, 2016
Full & Parttime
Als commercieel medewerker voor Vodafone bij 2Contact, ben je dagelijks in contact met klanten van Vodafone en verkoop en verleng je contracten. Wil jij werken voor een van de grootste telecomproviders ter wereld en zoek je tevens een baan waarbij je zelf je tijden kunt indelen? Lees dan snel verder.... Wat biedt een baan als callcentermedewerker jou? De mogelijkheid om zelf je werktijden te bepalen (tussen de 11 en 32 uur per week); Een mooie opstap naar een volgende stap in jouw sales carrière; Doorgroeimogelijkheden naar een functie als supervisor; Een startsalaris conform leeftijd en vaardigheid met ieder half jaar de mogelijkheid tot een verhoging; Een interessante bonusregeling om nóg meer te verdienen; Een gezellige werksfeer waar ruimte is voor plezier; Masterclasses gegeven door professionals uit het vak. Wie zoeken wij? Wil je graag leren verkopen en een bijdrage leveren aan het succes van Vodafone? Dan zoeken wij jou! Ervaring met telefonische verkoop is mooi mee genomen, maar wat we het aller belangrijkst vinden is dat iemand de drive heeft om zichzelf te ontwikkelen en doorzet totdat het gelukt is.  Verkopen kunnen wij je tenslotte prima leren!  Woorden die echt op jou van toepassing zijn: (pro)actief, energiek, alert, snel van stof en enthousiast. Verder beschik jij over: MBO werk- en denkniveau; Uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden; Resultaat- en doelgerichte werkwijze; Het vermogen om snel te leren.  Meer over 2Contact… 2Contact is een klantcontact center met vestigingen in Haarlem en Den Bosch. Onze medewerkers omschrijven 2Contact als een flexibele, maar vooral ook een hele gezellige werkgever. Bij 2Contact is er naast hard en resultaatgericht werken, ontzettend veel ruimte voor plezier! Wij geloven namelijk in tevreden medewerkers en doen er dus alles aan om jou met een lach op je gezicht te laten werken bij ons. Reageer vandaag nog!   Als commercieel medewerker voor Vodafone bij 2Contact, ben je dagelijks in contact met klanten van Vodafone en verkoop en verleng je contracten. Wil jij werken voor een van de grootste telecomproviders ter wereld en zoek je tevens een baan waarbij je zelf je tijden kunt indelen? Lees dan snel verder.... Wat biedt een baan als callcentermedewerker jou? De mogelijkheid om zelf je werktijden te bepalen (tussen de 11 en 32 uur per week); Een mooie opstap naar een volgende stap in jouw sales carrière; Doorgroeimogelijkheden naar een functie als supervisor; Een startsalaris conform leeftijd en vaardigheid met ieder half jaar de mogelijkheid tot een verhoging; Een interessante bonusregeling om nóg meer te verdienen; Een gezellige werksfeer waar ruimte is voor plezier; Masterclasses gegeven door professionals uit het vak. Wie zoeken wij? Wil je graag leren verkopen en een bijdrage leveren aan het succes van Vodafone? Dan zoeken wij jou! Ervaring met telefonische verkoop is mooi mee genomen, maar wat we het aller belangrijkst vinden is dat iemand de drive heeft om zichzelf te ontwikkelen en doorzet totdat het gelukt is.  Verkopen kunnen wij je tenslotte prima leren!  Woorden die echt op jou van toepassing zijn: (pro)actief, energiek, alert, snel van stof en enthousiast. Verder beschik jij over: MBO werk- en denkniveau; Uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden; Resultaat- en doelgerichte werkwijze; Het vermogen om snel te leren.  Meer over 2Contact… 2Contact is een klantcontact center met vestigingen in Haarlem en Den Bosch. Onze medewerkers omschrijven 2Contact als een flexibele, maar vooral ook een hele gezellige werkgever. Bij 2Contact is er naast hard en resultaatgericht werken, ontzettend veel ruimte voor plezier! Wij geloven namelijk in tevreden medewerkers en doen er dus alles aan om jou met een lach op je gezicht te laten werken bij ons. Reageer vandaag nog!