Bedrijfsprofiel van Cannock Chase

3 vacature(s) bij Cannock Chase

Cannock Chase Brouwershaven, Nederland
dec 22, 2016
Parttime
Waarom wij op zoek zijn? Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar gemotiveerde, energieke en enthousiaste collega’s. Laat jij je niet snel uit het veld slaan, heb je geen telefoonvrees en beschik je over een Vlaamse tongval? Vind je het vooral een uitdaging om debiteuren te overtuigen, zodat zij hun rekeningen op tijd gaan betalen? Ben je daarnaast resultaatgericht en kun je omgaan met het behalen van targets? Lees dan snel verder! Wat is jouw functie? In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande telefonische gesprekken over achterstallige betalingen. In het gesprek achterhaal je of iemand niet wil of niet kan betalen. Je stuurt het gesprek naar een betaling, conform de afspraken met onze opdrachtgevers. Je maakt hier gebruik van je goede communicatieve vaardigheden en geeft leiding aan het gesprek. Daarnaast kun je in het gesprek goed omgaan met weerstand en weet je de boodschap helder en duidelijk over te brengen. De gesprekken verwerk je in onze systemen en zo nodig in die van onze opdrachtgevers. Wat bieden wij jou? Een baan voor een periode van minimaal 7 maanden; Een baan met flexibele werktijden, met name in de middag en avond (2 keer per week) en 1 keer per maand op zaterdag; Een goed uurloon, deelname aan onze pensioenregeling en een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis voor woon-werkverkeer; Een samenwerking met een ambitieus en collegiaal team, want je doet het natuurlijk niet alleen; Een omgeving met een prettige werksfeer waar met veel passie, plezier en gedrevenheid wordt gewerkt. Wat vragen wij? Mbo werk- en denkniveau; Ervaring met soortgelijke klantverhalen is een pré; Communicatief vaardig en resultaatgericht; Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Een Vlaamse tongval; Goede beheersing van de Franse taal in woord en geschrift is een pré; Ervaring met het werken met computers; Verklaring Omtrent het Gedrag. Interesse? Solliciteer direct!
Cannock Chase Den Haag, Nederland
dec 22, 2016
Fulltime
Bij Cannock Chase zijn wij avontuurlijk en nieuwsgierig ingesteld en niet bang voor nieuwe uitdagingen. Wij zijn jong van geest en houden continu onze ogen open voor nieuwe communicatiemiddelen, groeimogelijkheden en kansen. Initiatiefrijke medewerkers zijn bij ons daarom meer dan welkom!   Onze medewerkers hebben plezier in hun werk en houden van communiceren met zowel debiteuren als opdrachtgevers en collega’s. We zien klantenrelaties als partnerships en werken met elkaar en niet voor elkaar. Iemand die op de goede plek zit en plezier heeft in zijn of haar werk, zorgt ervoor dat we het beste in elkaar naar boven halen en talent optimaal benutten. Zo hebben we een win-win situatie. Wat ga je doen? In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande telefonische gesprekken over achterstallige betalingen. In het gesprek achterhaal je of iemand niet wil of niet kan betalen. Je stuurt het gesprek naar een betaling, conform de afspraken met onze opdrachtgevers. Je maakt hier gebruik van je goede communicatieve vaardigheden en geeft leiding aan het gesprek. Je kunt in het gesprek goed omgaan met weerstand en weet je boodschap helder en duidelijk over te brengen. De gesprekken verwerk je in onze systemen en zo nodig in die van onze opdrachtgevers. WAT VRAGEN WIJ? Mbo werk- en denkniveau; Ervaring met soortgelijke telefonische contacten is een pré; Communicatief vaardig en resultaatgericht; Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Ervaring met het werken met computers; Verklaring Omtrent het Gedrag. INTERESSE? Herken jij jezelf in dit profiel, spreekt onze bedrijfscultuur jou aan en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Cannock Chase Brouwershaven, Nederland
dec 22, 2016
Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar gemotiveerde, energieke en enthousiaste collega’s. Laat jij je niet snel uit het veld slaan en heb je geen telefoonvrees? Vind je het een uitdaging om debiteuren te overtuigen, zodat zij hun rekeningen op tijd gaan betalen? Ben je resultaatgericht en kun je omgaan met het behalen van targets? Lees dan snel verder! WAT IS JOUW FUNCTIE? In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande telefonische gesprekken over achterstallige betalingen. In het gesprek achterhaal je of iemand niet wil of niet kan betalen. Je stuurt het gesprek naar een betaling, conform de afspraken met onze opdrachtgevers. Je maakt hier gebruik van je goede communicatieve vaardigheden en geeft leiding aan het gesprek. Je kunt in het gesprek goed omgaan met weerstand en weet je boodschap helder en duidelijk over te brengen. De gesprekken verwerk je in onze systemen en zo nodig in die van onze opdrachtgevers. WAT BIEDEN WIJ JOU? Naast onze prettige bedrijfscultuur, waar met passie, plezier en gedrevenheid wordt gewerkt, bieden wij jou een baan voor een periode van minimaal 7 maanden met flexibele werktijden (je bent ook beschikbaar in de avond en op zaterdag). Een goed uurloon, deelname aan onze pensioenregeling en een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis voor woon-werkverkeer, maken onderdeel uit van jouw arbeidsvoorwaardenpakket. Er heerst bij ons een prettige werksfeer en het team bestaat uit gemotiveerde collega's. WAT VRAGEN WIJ? Mbo werk- en denkniveau; Ervaring met soortgelijke telefonische contacten is een pré; Communicatief vaardig en resultaatgericht; Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Ervaring met het werken met computers; Verklaring Omtrent het Gedrag. INTERESSE? Herken jij jezelf in dit profiel, spreekt onze bedrijfscultuur jou aan en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! We ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV per e-mail.