Werkgevers - Onbeperkt Vacatures Plaatsen

Vacatures plaatsen

  • 60 dagen online
  • Binnen 2 minuten online
  • Ook zichtbaar op sociale media

Plaats Vacatures - Bekijk tarieven

CV Database

  • Dagelijks groeiende CV-Database met cv's van actuele werkzoekenden
  • Toegang tot alle cv's op VacaturebankNu

Exposure

  • Verbeter uw imago
  • Vergroot uw zichtbaarheid
  • Creëer extra herkenbaarheid

HET JUISTE TALENT SLECHTS ENKELE KLIKKEN VAN U VERWIJDERD

Het juiste talent slechts enkele klikken van u verwijderd met Vacaturebank Nu. We zijn in Januari begonnen en hebben in slechts enkele weken al tientallen tot honderden actieve werkzoekers per dag. Met een stijgende lijn van honderden nieuwe werkzoekenden per week vind u altijd wel een geschikte kandidaat voor uw vacatures. In elke branche, op elk niveau en voor iedere uitdaging vind u een potentiële werknemer op VacaturebankNu.

Optimaal Resultaat

Kiest u voor Vacaturebank Nu dan kiest u voor optimaal resultaat. Ons recruiting platform werkt snel en efficiënt om zo het maximale uit uw werving te halen. Daarnaast zijn alle profielen in onze CV database actueel en dit zorgt ervoor dat u direct in contact kunt komen met echte werkzoekers! 

Veelgestelde vragen

Waarom Vacaturebanknu?
Omdat wij gebruik maken van de nieuwste tools waarmee wij u uw wervingscapaciteit kunt vergroten en gaan voor optimaal resultaat. Daarnaast is ons platform gebaseerd op eenvoud en prestatie. Dit zorgt ervoor dat het plaatsen van vacatures, zoeken van kandidaten en inrichten van uw bedrijfspagina zeer gemakkelijk en snel gaat! Alleen in de eerste 2 werken hebben al ruim 24 werkgevers de stap gezet en hebben zij tezamen al ruim 200+ vacatures geplaatst op VacaturebankNU

Hoe maak ik een profiel aan?
Simpel u klikt onderaan deze pagina op de button en registreert uw bedrijf. U kunt al uw bedrijfsgegevens invoeren en een logo toevoegen op basis van deze gegevens maken wij voor u een aparte bedrijfspagina op VacaturebankNu. U hoeft hiervoor verder niets meer te doen! 

Hoe werkt het?
U stelt uw bedrijfsprofiel in en gaat op zoek naar interessante kandidaten. Heeft u deze gevonden? Dan kunt u deze rechtstreeks benaderen en in procedure nemen. Met 1 muisklik plaatst u vanuit uw account gemakkelijk uw vacatures vervolgens ontvangt u de sollicitaties rechtstreeks via de mail.

Wat kost het?
Om te vieren dat onze site sinds de lancering op 01 Januari 2017 al direct een succes is. En om u als werkgever kennis te laten maken met de kracht van ons platform, kunt u nu het eerste  jaar onbeperkt vacatures plaatsen voor €59,95 (een jaar-abonnement kost normaal €249,95) De kosten van overige producten, advertentie en opval mogelijkheden vindt u terug op de producten pagina in uw account.

Mijn bedrijf aanmelden!