Kandidaten - Vind jouw nieuwe baan

EEN VACATUREBANK DIE WERKT VOOR JOU!

Een vacaturebank die werkt voor jou. Plaats je CV maak je profiel aan en stel een Banen Alert in, dan gaat de rest vanzelf.

Uniek en efficient

Met ons platform gaat het zoeken naar een baan vanzelf. Door middel van ons unieke Job Tracking systeem kun je exact aangeven waar je naar zoekt en wat je verwacht. Wij zorgen er vervolgens voor dat je dagelijks, wekelijks of maandelijks op de hoogte wordt gehouden van nieuwe vacatures die matchen met je profiel. Uiteraard is het ook mogelijk zelf te zoeken naar leuke banen in onze database.

Veelgestelde vragen

Hoe solliciteer ik?
Heb je een vacature gevonden? Solliciteer direct door te klikken op de rode button onder de vacature of sla de vacature op voor later! In sommige gevallen wordt je automatisch door gelinkt naar de werkgeverspagina en kun je hier je sollicitatie afronden. Wij hebben gemiddeld honderden actuele vacatures online staan in alle branches en op alle niveau’s. Zo vind je altijd een uitdaging die bij je past!

Wat kost het?
Het kost u helemaal niets! VacaturebankNu is volledig gratis toegankelijk voor onze kandidaten. Je maakt een gratis account aan en kunt meteen beginnen!

Hoe werkt het?
Je maakt een account aan, stelt je profiel in en gaat op zoek naar een baan. Heb je deze gevonden? Dan solliciteer je via de button en wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang via de mail.

 

Mijn CV Plaatsen!